Anti-Cryptor

Du er her: Hjem / Anti-Cryptor

Ransomware bølgerne kommer oftere og rammer flere og flere organisationer i alle størrelser. Vi tilbyder effektive sikkerhedsløsninger til at opdage og stoppe et begyndende eller igangværende malware og ransomware-angreb.
Denne proaktive løsning giver robust beskyttelse og miniminere risikoen for datatab.Med Kaspersky Labs System Watcher får man en stærk beskyttelse som genkender når en kryptering går i gang og stopper den uønskede krypteringsproces og genskaber automatisk dine filer.

Kontakt 70 22 93 33 – Kaspersky@hera-it.dk

Vore sikkerhedseksperter er klar til at hjælpe.
Få en demo og et indblik i løsningen.

  • PRØV GRATIS I 30 DAGE

4 GODE RÅD FOR AT BESKYTTE SIG MOD RANSOMWARE :

  • Benyt en effektiv Kaspersky Endpoint Security løsning til at beskytte dine endpoints og servere imod ransomware. Sørg for at have de ”heuristiske funktioner” slået til, da det er disse der hjælper med at fange ransomware, som der endnu ikke er antivirus definitioner imod.
  • Backup! Hav en backup/gendannelses løsning på plads, så ransomware ikke kan ødelægge dine data. Det er bedst at have to kopier, en som gemmes fysisk f.eks. NAS-løsning og en kopi i skyen. Din backup er vigtig, hvis du utilsigtet sletter en vigtig fil eller oplever en hardware fejl.
  • Hold din software opdateret. Når dit operativsystem eller applikationer kommer med en ny version eller patch – installer denne. Hvis software giver mulighed for automatisk opdatering, så slå det til.
  • Stol ikke på nogen! Helt bogstavligt. Alle konti kan misbruges og skadelige link kan sendes fra kolleger og venners konti eller via sociale medier. Åben aldrig vedhæftede filer i e-mails fra personer du ikke kender. Cyber-kriminelle distribuerer ofte falske e-mails fra adresser der ser ud som om de kommer fra online-butikker, banker, politi, domstole, SKAT, pakke distributører eller dine venner og bekendte, så de prøver at få dig til at klikke på et link, som henter skadelig kode / vira til din pc.