IT Politik

Du er her: Hjem / Løsninger / IT Politik

EN STÆRK AWARENESS-KULTUR

- Det er ledelsens holdning til virksomhedens IT, der afgør hvor effektiv IT-politikken og IT-sikkerheden er!

Det er ikke nok at overlade IT-ansvaret til IT-afdelingen eller eksempelvis en kontormedarbejder. Virksomhedens IT-løsning og IT-sikkerhed er et ledelses ansvar, der skal afsætte økonomi og fastsætte retningslinjer for en overordnet IT-politik.

Uvidenhed, fejlbetjening eller et ringe antivirusprogram er en af de hyppigste årsager til fejl og IT nedbrud. Mere viden og uddannelse af medarbejdere og IT-afdelingen giver bedre forudsætning for en sikker og stabil drift samt minimal nedetid. Alle i virksomheden skal have klar forståelse for IT-politikken, som skal overholdes. Det kræver en stærk Awareness-kultur i hele organisationen.

Sikkerhedsplan og IT-sikkerhedspolitik

Udarbejd en risikovurdering, fastsæt retningslinjer for en IT-politik og inkluder persondataloven. Fokuser særligt på de sårbarheder og angreb der kan skade virksomheden. Vurder de forskellige risici såsom økonomi, hvis hele IT-systemet går ned, eller data falder i de forkerte hænder. Udarbejd en nødplan for, hvis medarbejderen ikke kan tilgå IT-systemet osv.

HVOR LÆNGE HAR DIN VIRKSOMHED RÅD TIL AT VÆRE NEDE?

DET KAN GØRES HER OG NU:
  • Fastsæt retningslinjer for IT-politikken i hele organisationen
  • En effektiv IT-sikkerhedsløsning som blokerer spam, malware og cyberangreb, samt forhindrer lækage af vigtige kunde- og firmaoplysninger og real-time opdatering
  • Opdatér alle IT-programmer og opdater til nyeste versioner
  • Stærke password til virksomhedens IT-systemer, og skift løbende til nye password

Kontakt en ekspert

Virksomhederne har forskellige IT-systemer - internt, hybrid eller i skyen. Det kan være komplekst at holde styr på. Vi står til rådighed med vores sikkerhedseksperter - lad os hjælpe med implementering af virksomhedens IT-politik.
Book et uforpligtende møde, kontakt Helen Petersen 70 22 93 33 mail info@herait.dk

EU's kommende persondataforordning får konsekvenser for langt de fleste virksomheder, når den træder i kraft 14. april 2018, og det er på høje tid at komme i gang med arbejdet. Få allerede nu overblik over regler og konsekvenser for IT-afdelingen, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe i en snarlig fremtid, hvor de nye regler er trådt i kraft.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Kontakt / Køb
  • IT-sikkerhed prøv gratis
  • Ramt af malware?
  • IT-service / support

Læs mere her