Mellemstore Virksomheder

Du er her: Hjem / Løsninger / IT sikkerhed / Mellemstore Virksomheder

SIKKERHED TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

HERA IT sikkerhedsteam holder konstant øje med nye trusler og sårbarheder.
Vi levere effektive sikkerhedsløsninger i samarbejde med branchens førende virus og it-sikkerhedsproducent Kaspersky Lab.

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business, er en skalerbar, fuldt integreret, niveauinddelt platform som kombinere sikkerhed med administrationsmuligheder. Løsningen beskytter klienter, servere samt mobile enheder mod kendte og ukendte cybertrusler. Sårbarhedsscanninger på endpoints, operativsystem og 3. parts applikationer, opdateres via den integrerede patch management funktionalitet m.m. Der er endvidere mulighed for at sikre virksomhedens virtuelle miljøer med skræddersyet beskyttelse til Wmware, Citrix samt Microsoft Hyper-V.

Cloud Security – cloud administration (5>25+)

Er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder. Med denne løsning kan du håndtere sikkerheden for en hel række endpoint, mobile enheder og filservere eksternt, uanset hvor du er.

Security Select – intern administration

Fleksibel IT-sikkerhed til virksomheder i alle størrelser. Beskytter mod enhver form for cybertrussel på tværs af alle enheder og på enhver platform. Kraftfuld sikkerhed i flere lag understøttet af omfattende styringsfunktioner.

Security Advanced – intern administration

Kombinerer avanceret IT-sikkerhed og IT-effektivitet for at levere fleksibel og proaktiv databeskyttelse og hurtig cybersikkerhed til virksomheder i alle størrelser.

Security Total – intern administration

Den mest omfattende sikkerhedsløsning, der leverer effektiv beskyttelse af alle aspekter af din virksomheds IT-netværk. Foruden sikring af stationære og bærbare pc'er og filservere – samt datakryptering, slutpunktskontrolværktøjer og mobil sikkerhed – leverer programmet beskyttelse af mailservere, samarbejdsservere og trafik gennem web-gateways. Udvidede værktøjer til systemadministration automatiserer en lang række administrative opgaver for at spare tid og ressourcer.

Fandt I ikke det, I søgte? Kontakt os, så hjælper vi med at sammensætte en løsning der dækker virksomhedens behov.