Printløsninger

Du er her: Hjem / Løsninger / Printløsninger

PRINT – DOKUMENTSIKKERHED – IT SIKKERHED

- Mange mener at printere ikke udgør nogen sikkerhedsrisiko?

Vi ser ofte at virksomheder overser IT sikkerheden ved printere, scannere og kopimaskiner – de ved ikke om en bagdør måske står åben til IT systemet.

I dag er virksomheder afhængige af effektive mobile medarbejdere, som kan printe når som helst og hvor som helst. Der skal mere fokus på IT sikkerheden, da enhederne bliver mere og mere avancerede. Risikoen øges for cyberkriminelles adgang til netværket, og hackere kan bryde ind i virksomheden.

HUSK SIKKERHEDEN VED PRINTERE, SCAN- OG KOPIMASKINER

Mange virksomheder glemmer dokumentsikkerheden ved printere, fax-, scan- og kopimaskiner. Fremmede kan have adgang til virksomheden - gæster, vikarpersonale, eller rengøringen kan finde fortrolige informationer, fordi medarbejderen har glemt at tage vigtige dokumenter med sig, når de har printet eller kopieret.

Print- og dokumentsikkerhed

Med en smart MFP(multifunktionsprinter) kan virksomheden få en sikker printløsning, der kan styre brugen af udskrivning og adgang til dokumenter via en række administrations-funktioner. Intelligente funktioner som Pull Printing fra enhver enhed, rapportering i realtid, sikker adgangsrettigheder til brugere og dokumenter. MFP printere sikrer ligeledes mobilitet og strømliner processerne i virksomheden. Alternativet er at få en printer der kan tilgås med pinkode eller personlig id-kort og undgå at fortrolige dokumenter havner i de forkerte hænder.

Hera IT tilbyder et bredt udvalg af løsninger - vi tilpasser print, scan, kopi og label-løsninger til virksomheden og hjælper med dokument-og IT-sikkerheden.

Det kan gøres - her og nu:

  • Luk for printerens trådløse funktioner og porte, der ikke anvendes
  • Kan printeren scanne til en mail, luk for funktionen hvis den ikke anvendes
  • Krypter harddisken på printeren - anvend aldrig standard password
  • Tag stilling når printeren skal til service eller skal udskiftes mht. fortrolige informationer

Book et uforpligtende møde, kontakt Helen Petersen 70 22 93 33 eller mail info@herait.dk
Få et tilbud på virksomhedens nye printløsning - vi har teknikere som hjælper med installation og opsætning af IT-sikkerheden.

Hør mere om hvordan du kan sikre dig mod at virksomhedens printere bliver kompromitteret.

 

Vi kan hjælpe dig med:

  • Kontakt / Køb
  • IT-sikkerhed prøv gratis
  • Ramt af malware?
  • IT-service / support

Læs mere her