Maintenance Service

Du er her: Hjem / Services / Maintenance Service

MAINTENANCE SERVICE

HERA IT tilbyder førsteklasses service og dansk support. Vore certificerede sikkerhedsspecialister, prioriterer it-sikkerheden højt, og hjælper med at holde din it-løsning trykt og sikkert kørende. Få en demo og et indblik i en sikkerhedsløsning, som er optimal for din virksomhed.

  • PRØV GRATIS I 30 DAGE – ELLER TAL MED OS
  • FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE IT-SIKKERHEDSCHECK

SLIP FOR AT TÆNKE PÅ IT-SIKKERHEDEN OG FÅ MERE TID TIL DIN KERNEFORRETNING! Du behøver ikke tage en medarbejder, væk fra vigtige opgaver. Vi tager os af Jeres it-sikkerhed både on-site eller remote, lige fra administration af brugere, enheder til driftsupport. Med eksperternes store erfaring, kan du få hjælp til alle aspekter, indenfor implementering, konfiguration, opgradering og vedligeholdelse af sikkerhedsprodukterne i hele din IT-infrastruktur:

Kaspersky Service – og support
Hjælp til valg af sikkerhedsprodukter.
Ny kunder/ - køb produkter og få dansk support.
Alle Kaspersky Lab kunder / - køb og forny licenser, her.

New StartUp Service
Design, implementering og konfiguration af valgte sikkerheds - og/eller systemadministrations-produkter.

Konfiguration Service
Vurdering med konfiguration af Kaspersky Lab-produkter baseret på krav, sikkerhedspolitikker og analyser med mål for at opnå de mest effektive indstillinger af konfigurationen og politikker. Denne service gælder også for de enkelte komponenter i Kaspersky Lab-produkterne.

Upgrade Service
Opgradering af eksisterende Kaspersky sikkerheds- og eller systemadministrations-produkter.

Professionel Service - hotline
Prioriteret support ved kritiske hændelser - inden for arbejdstid, og – eller uden for normal arbejdstid - hurtig respons, både via remote og on-site, telefon eller e-mail – fra vores tekniske sikkerhedsspecialister.

 

It-sikkerhedscheck
Flere og flere virksomheder rammes af IT-kriminalitet.
Alle virksomheder er udsatte – uafhængig af størrelse eller branche. Sikkerhedstjekket giver et overblik over, om der er svagheder i jeres IT-sikkerhed og hvor der bør sættes ind, for at mindske risikoen for at blive ramt.

It- politik - It-sikkerhedspolitik
Få gode råd og hjælp til at få udarbejdet virksomhedens regler, procedure, og politikker, så de lever op til ISO2700 normerne og – dataforordningen.

Kontakt os og høre mere om tjenester, serviceaftale og priser.
Tlf. 70 22 93 33 mail service@herait.dk