Sikkerheds-beregner

Du er her: Hjem / Sikkerheds-beregner

HAR DU TÆNKT PÅ ?
HVAD DET KOSTER DIN VIRKSOMHED AT VÆRE NEDE

Malware, ransomware, virus, DDoS angreb og spionage er eksempler på hvad ondsindede it-kriminelle udsætter virksomhederne for. Flere og flere bliver ramt af cyberangreb, følgerne kan blive katastrofale, it-systemet lammes, driften og produktionen stopper. Tab af data, kunder, økonomi og i sidste ende virksomheden. Det behøver ikke gå så galt, men det kræver alting spiller sammen: awareness, processer, systemer og it sikkerhed. Få gode råd om forebyggelse mod malware og ransomware og få hjælp hvis skaden er sket.

Har du spørgsmål til it-sikkerhed, kontakt vores sikkerhedseksperter på 70 22 93 33 eller mail info@herait.dk. Vi har mange års erfaring med IT og sikkerhed, få tryghed, vi hjælper din virksomhed helt i mål med IT sikkerheden.

Undgå IT nedbrud og tab af værdifuld data, spar tid, bekymringer og penge.
Prøv it-sikkerhed 1 måned GRATIS - Køb og få rabat som nye kunde

Vi tilbyder den mest effektive sikkerhedsløsning på marked. Kaspersky Lab sikkerhedsteknologier, beskytter real-time effektivt mod alle typer af malware og ransomware.

ANVEND BEREGNEREN OG SE RESULTETET

Data er overalt - og inde i alt. Data er ikke længere blot et analytisk værktøj, men selve grundstoffet i de fleste virksomheder.