Sikkerhedsløsninger

Du er her: Hjem / Sikkerhedsløsninger

IT OG SIKKERHED

IT er et vigtigt arbejdsredskab, i dag har alle virksomheder computere, servere, måske hjemmearbejdspladser eller arbejder i skyen. Uanset branche, størrelse af virksomhed og IT- systemer, skal man forholde dig til IT-SIKKERHEDEN og konsekvenserne af digitale sårbarheder. På lige fod med den fysiske sikkerhed, er døren låst og tyverialarmen aktiveret. - står virksomhedens digitale vindue ÅBENT?

DET KAN BLIVE DYRT AT MISTE DATA, DET KAN KOSTE HELE VIRKSOMHEDEN!
Hackere kan få adgang, det kan koste produkthemmeligheder, kunder og produktivitet. IT systemerne er nede, lageret kan ikke få varer ud, bogholderiet kan ikke fakturerer, hertil kan komme tab af data, økonomi og omdømme. Forretningskritiske data som er er livsvigtige for virksomheden, kan blive et let bytte for cyberkriminelle, og dermed brud på dataloven.

Er din virksomhed beskyttet mod cyberangreb?

Hera IT anbefaler, sikkerhed i verdensklasse. Kaspersky IT Security Solutions for Business til endpoints og komplekse IT-miljøer.

En yderst effektiv sikkerhedsløsning som blokere Spam, Malware, Ransomware og Cyberangreb.

billede-ransomware

Hera IT har fokus på IT sikkerheden, så kan du have fokus på din virksomhed
Book et uforpligtende møde og få gode råd om, hvordan din virksomhed håndterer IT-sikkerheden og beskytter sig mod de cyberkriminelle. Er din virksomhed ramt, hjælper vi med at fjerne malware. Kontakt os på 70 22 93 33 og få en snak med vores sikkerhedseksperter.
IT sikkerhed skal tages alvorligt - meget alvorligt

Mange virksomheder tror, at de ikke kan blive ramt, eller ikke har noget at miste. Danske myndigheder vurderer at cyberangreb er en af de største trusler mod danske interesser. Cyberangreb er ikke noget nyt fænomen, men cyberangreb kan i dag få langt større konsekvenser end tidligere, fordi det moderne samfund bliver stadig mere afhængigt af informationsteknologi, og de kritiske funktioner er koblet sammen i store og komplekse netværk.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Kontakt / Køb
  • IT-sikkerhed prøv gratis
  • Ramt af malware?
  • IT-service / support

Læs mere her

billede-kontor-it
7 ud af 10 virksomheder rammes af cyberkriminelle - undgå at blive den næste!